Пропустити навігацію

У Головному управлінні на Дніпропетровщині провели інтелектуальну гру брейн-ринг на тему: «Знання антикорупційного законодавства»

21 серпня в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області відбулась інтелектуальна гра брейн-ринг на тему: «Знання антикорупційного законодавства».

Організатором інтелектуальної гри виступив сектор з питань запобігання та виявлення корупції управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю в рамках проведення інформаційної кампанії підвищення рівня знань антикорупційного законодавства. Головною метою стала популяризація стандартів доброчесності на державній службі.

У боротьбі за звання найкращого зійшлось вісім команд від управлінь Головного управління. Перший тур показав, що всі команди налаштовані на перемогу. Другий тур видався більш напруженим. Питання були складніші та вимагали не тільки високого рівня знань Закону, а й вирішення ситуативних завдань.

У результаті запеклої боротьби перемогла команда управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю.

Наостанок, голова журі – Лариса Дуксова, перший заступник начальника Головного управління, зауважила: «Саме в такій формі можна знайти істину та застосувати її на практиці. Для кожного з нас, як учасника так і вболівальника, брейн-ринг був повчальним моментом у роботі, що дало змогу підвищити рівень обізнаності Закону».

background Layer 1