Пропустити навігацію

Проведено семінар-навчання з роботодавцями Верхньодніпровського району

IMG 0a74ef14ece8303bc5fb989d6875e7b8 V 300x225 - Проведено семінар-навчання з роботодавцями Верхньодніпровського району10 квітня 2019 року у Верхньодніпровській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості проведено семінар-навчання для роботодавців Верхньодніпровського району.

У заході взяли участь: начальник Верхньодніпровського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Анна Білоус, директор Верхньодніпровської філії ДОЦЗ Наталія Чопенко, начальник відділу соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення Верхньодніпровської РДА Вікторія Вовк та головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Дніпропетровському регіоні Управління з питань праці ГУ Держпраці у Дніпропетровській області Оксана Лапенко та керівники підприємств району, які отримують заробітну плату на рівні мінімальної.

Анна Білоус розповіла про зміни та нововведення у законодавстві з питань пенсійного забезпечення, підняла питання виконання роботодавцями вимог чинного законодавства щодо виплати заробітної плати не менше мінімального розміру, зменшення з початку року найманих працівників.

Учасникам семінару наголошено, що своєчасна й повна сплата єдиного соціального внеску, а також забезпечення заробітною платою працівників не менше мінімальних соціальних стандартів – це обов’язок кожного роботодавця щодо соціального захисту своїх працівників. Також присутнім запропоновано зареєструватись на веб-порталі Пенсійного фонду України.

background Layer 1