Пропустити навігацію

Відбулася зустріч з громадянами, які знаходяться на обліку в Дніпровському міському центрі зайнятості

Novokodatskyj aprel 2019 225x300 - Відбулася зустріч з громадянами, які знаходяться на обліку в Дніпровському міському центрі зайнятості10 квітня 2019 року відбулась зустріч заступника начальника Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Оксани Онасенко та головного спеціаліста відділу з питань призначення та перерахунків пенсії № 3 Ірини Сотник з громадянами, які знаходяться на обліку в Дніпровському міському центрі зайнятості. Під час заходу фахівці Фонду області розповіли про законодавчі зміни, що  регулюють питання пенсійного забезпечення.

Ірина Сотник розповіла про пенсійне законодавство та зміни до нього, відповіла на запитання присутніх про порядок розрахунку розміру пенсії, страхового стажу, заробітної плати для обчислення пенсії.

Оксана Онасенко проінформувала про монетізацію субсидій з 01 березня 2019 року, умови зарахування до страхового стажу періодів навчання,  перебування у декретній відпустці та про можливість отримання послуг за допомогою WEB-порталу Пенсійного фонду України, використання СМС інформування від Пенсійного фонду для отримання інформації про сплату работодавцем єдиного соціального внеску та розмір зарахованого страхового стажу. Також ознайомила громадян із отриманням електронних документів з QR -кодом.

background Layer 1