Пропустити навігацію

Навчаються майбутні пенсіонери в м.Покров

IMG 20190419 144031 225x300 - Навчаються майбутні пенсіонери в м.ПокровЗустріч з мaйбутніми пенсіонерами провела головний спеціаліст Покровського відділу обслуговування громадян Галина Кучеровська.

Фахівець проінформувала громадян про порядок звернення за призначенням пенсії, особливості виходу на пенсію тим особам, яким не вистачатає страхового стажу. Надала перелік необхідних документів та провела попередню перевірку змісту та належного оформлення документів учасників заходу.

Обговорені питання щодо умов проведення перерахунку пенсії, виплати пенсії працюючим пенсіонерам, нововедення з 1 квітня 2019 року.

Галина Кучеровська запропоновула присутнім зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного вонду України, щоб мати можливість дистаційно переглядати інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату й сплачені страхові внески.

Спеціалісти повідомили про нові послуги обслуговування громадян — СМС-інформування.

Під час заняття в «Школі майбутнього пенсіонера» розповсюджені тематичні буклети з інформацією, яка необхідна для призначення пенсії.

background Layer 1