Пропустити навігацію

Очільник Центрального відділу обслуговування громадян провела засідання “круглого столу” з представниками місцевих ЗМІ

13 05 2019 300x169 - Очільник Центрального відділу обслуговування громадян провела засідання "круглого столу" з представниками місцевих ЗМІНачальник Центрального відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Кучер 13 травня 2019 року провела засідання “круглого столу” з кореспондентами газети «Днепр ЧАС» та всеукраїнської щотижневої газети “Український пенсіонер”.

Під час засідання з присутніми були обговорені питання щодо змін в пенсійному законодавстві, виходу на пенсію, необхідного пакету документів при призначені та перерахунку пенсії тощо.

Фахівець фонду наголосила всім присутнім про те що до органів фонду звертаються не лише пенсіонери, а і застраховані особи, тому Пенсійний фонд прагне спрощує процедуру одержання послуг за допомогою сучасних електронних сервісів.

На завершення зустрічі всім присутнім Тетяна Павлівна розповіла про сучасні сервіси пенсійної служби, нові форми та методи обслуговування за допомогою Веб-технологій, за рахунок яких фахові консультації з питань пенсійного забезпечення сьогодні можна отримати дистанційно через Веб-портал  Пенсійного фонду України.

background Layer 1