Пропустити навігацію

Відбулась зустріч із вчителями Криворізької Тернівської гімназії

foto 2 1 225x300 - Відбулась зустріч із вчителями Криворізької Тернівської гімназіїПро пенсійне законодавство та електронні сервіси від Пенсійного фонду України йшлося під час проведення зустрічі із вчителями Криворізької Тернівської гімназії, яка відбулася 15 травня 2019 року.

Головний спеціаліст Покровського відділу обслуговування громадян в м. Кривий Ріг (сервісний центр) Олена Доринська розповіла про переваги користування Веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України, використання СМС-інформування для отримання інформації про сплату єдиного соціального внеску та розмір зарахованого страхового стажу.

Фахівець Фонду надала роз’яснення, щодо умов виходу на пенсію за віком та за вислугою років, порядок надання документів. Розповіла про механізм перерахунку пенсій. Звернула увагу майбутніх пенсіонерів на можливість звернутись до відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) ще до настання пенсійного віку для перевірки пакету документів і визначення права на призначення пенсії.

Під час зустрічі Олена Володимирівна відповіла на запитання присутніх щодо пенсійного законодавства та залишила інформаційні буклети.

background Layer 1