Пропустити навігацію

Органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини сприяють Фонду області у наближенні якісних послуг до людей

1 1 300x200 - Органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини сприяють Фонду області у наближенні якісних послуг до людей17.05.2019 голова Дніпровської районної ради Роман Пруденко та депутат обласної ради Сергій Широких вручили спеціалістам Дніпровського приміського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області комп’ютерну техніку. У заході взяли участь  голова Слобожанської ОТГ Іван Камінський та заступник голови Дніпровської районної ради Любов Біла.

2 1 300x200 - Органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини сприяють Фонду області у наближенні якісних послуг до людей«Сервісний центр, в якому ми знаходимося – єдиний в області, де створено сучасне інклюзивне середовище та зручні умови для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення, і без допомоги органів місцевого самоврядування це не було б можливим. І сьогодні, від імені начальника Головного управління Юрія Козака висловлюю вдячність за небайдужість до нашої справи та допомогу технікою. Ми зі свого боку обіцяємо постійно вдосконалювати нашу роботу – максимально оперативно та якісно надавати послуги мешканцям громади» – сказала заступник начальника Головного управління – начальник управління обслуговування громадян Леся Неклеса.

3 1 300x200 - Органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини сприяють Фонду області у наближенні якісних послуг до людейДовідково: Дніпровський приміський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) очолює Віра Підодвірна. Відділ обслуговує 21 977 пенсіонерів, відвідувачами є не лише пенсіонери, а і особи, які не набули пенсійного віку, та застраховані особи. За чотири місяці поточного року сервісний центр прийняв 5 672 особи (надано 10 221 послуга).

background Layer 1