Пропустити навігацію

“Зарплата “в конверті” – втрачена пенсія”

IMG 50cce8496e22ad7ccee9 300x225 - “Зарплата “в конверті” - втрачена пенсія”10 червня 2019 року Софіївський фахівці відділу обслуговування громадян (сервісний центр) з метою привернення уваги жителів смт. Софіївка до проблеми неофіційної зайнятості населення та наголошення на важливості легалізації трудових відносин провели флешмоб на тему: “Зарплата “в конверті” – втрачена пенсія”.

Учасників заходу інформували про переваги легального працевлаштування та нарахування заробітної плати в розмірі не менше мінімального. Роз’ясненоі особливості зарахування страхового стажу при неповному робочому дні чи тижні та при отриманні заробітної плати меншої за мінімальну.

Розповіли про переваги електронного сервісу Пенсійного фонду України через WEB-портал. Наголошено, що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях „Пенсійний кур’єр” та „Вісник Пенсійного фонду”. Відповіли на питання, що стосуються зарахування страхового стажу, мінімального страхового стажу для виходу на пенсію.

background Layer 1