Пропустити навігацію

Пенсійники провели зустріч з членами Східної об’єднаної організації профспілки атомної енергетики та промисловості України

IMG 20190621 143612 225x300 - Пенсійники провели зустріч з членами Східної об’єднаної організації профспілки атомної енергетики та промисловості УкраїниФахівці Жовтоводського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) продовжують активну роботу щодо роз’яснення пенсійного законодавства, важливості легального працевлаштування, а також про переваги отримання послуг через веб-портал Пенсійного фонду України.

Начальником Жовтоводського сервісного центру Мариною Ільченко проведено зустріч із членами Східної об’єднаної організації профспілки атомної енергетики та промисловості України.

Присутніх ознайомлено з основними положеннями пенсійного законодавства щодо забезпечення в майбутньому права на пенсію. У першу чергу це легальне працевлаштування із відповідним відрахуванням страхових внесків до Пенсійного фонду та набуття необхідної кількості страхового стажу.

Очільник сервісного центру наголосила, що зареєструвавшись в особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, кожен бажаючий має можливість дистанційного отримання інформації про нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку починаючи з 2000 року, кількість років страхового стажу. Саме ці складові впливають на розмір майбутньої пенсії.

background Layer 1