Пропустити навігацію

Взято участь у виїзному прийомі громадян у Байдаківській сільській раді, яка входить до Лихвської ОТГ

IMG 98ec91b8e0c7e2019306 300x225 - Взято участь у виїзному прийомі громадян у Байдаківській сільській раді, яка входить до Лихвської ОТГНачальник П’ятихатського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела виїзний прийом на віддаленому робочому місці для мешканців селища Байдаківка, яке входить до Лихівської ОТГ.

Саме такі зустрічі за місцем проживання громадян сприяють підвищенню рівня якісного обслуговування у сфері пенсійного забезпечення, дають змогу людям отримати кваліфіковані консультації на місцях.

Селян цікавили питання перерахунку пенсій з 01 липня, перелік документів, необхідних для призначення пенсії за віком, по інвалідності, порядок виготовлення електронних пенсійних посвідчень, умови виплати пенсій через банківські установи.

Під час прийому звернули увагу громадян на онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду та сучасний сервіс – смс-інформування, а також на рубрики з друкованого видання «Пенсійний кур’єр» та «Вісник Пенсійного фонду України».

background Layer 1