Пропустити навігацію

У Головному управлінні Фонду області провели “День відкритих дверей” для студентів Університету митної справи та фінансів

DSC06394 300x200 - У Головному управлінні Фонду області провели “День відкритих дверей” для студентів Університету митної справи та фінансівГоловне управління Фонду області протягом липня-серпня 2019 року буде проводити “Дні відкритих дверей” для студентів.

Так, 16 липня 2019 року для слухачів Університету митної справи та фінансів захід відкрила перший заступник начальника Головного управління Фонду області Лариса Дуксова. Керівник розповіла про завдання та функції, покладені на Пенсійний фонд України, ознайомила зі структурою Фонду області.

DSC06410 300x200 - У Головному управлінні Фонду області провели “День відкритих дверей” для студентів Університету митної справи та фінансівПро свій соціальний захист у літньому віці, а саме про пенсію, треба дбати вже з молоду. Знати про переваги легального працевлаштування, навчитися бути відповідальним за власний вибір отримувати (чи ні) заробітну плату “в конверті”, вміти відстоювати власні права перед роботодавцем — це ті кроки, які ви маєте зробити при виборі місця роботи. Сьогодні вам у поміч будуть наші спеціалісти.” – зазначила Лариса Дуксова.

DSC06416 300x200 - У Головному управлінні Фонду області провели “День відкритих дверей” для студентів Університету митної справи та фінансівЦього дня студенти дізнались від фахівців Головного управління про систему пенсійного забезпечення, яка працює в Україні, від чого залежить розмір пенсії, де та як можна проконтролювати роботодавця на сплату внесків, вивчили такі поняття, як “страховий стаж”, “єдиний соціальний внесок”.

 

 

DSC06430 300x200 - У Головному управлінні Фонду області провели “День відкритих дверей” для студентів Університету митної справи та фінансів

 

Найбільше цікавило студентів можливості електронних ресурсів Пенсійного фонду України.

Наприкінці учасники заходу взяли участь в опитуванні на розуміння отриманої інформації, яка виявилась не тільки цікавою, а й корисною.

 

background Layer 1