Пропустити навігацію

Проведена зустріч з населенням

zustrych 11 225x300 - Проведена зустріч з населеннямЗаступник начальника відділу з питань виплати пенсій № 11 Юлія Ляшенко провела зустріч з мешканцями м. Марганця за місцем їх проживання.

У ході зустрічі фахівець ознайомила присутніх зі специфікою та основними напрямками роботи Фонду області. Акцентувала увагу на питанні щодо монетизації субсидій.

Проінформувала про зміни в пенсійному законодавстві, механізм обчислення та порядок призначення пенсій за віком, умови перерахунку пенсій з 01 липня 2019 року.

Під час зустрічі були надані роз’яснення щодо виплат субсидій у грошовій формі, періоди виплати монетизованих субсидій. Також обговорювалось питання щодо отримання електронного пенсійного посвідчення.

Присутні ознайомилися з перевагами реєстрації застрахованих осіб на вебпорталі Пенсійного фонду, що надає громадянам можливість здійснювати постійний контроль за даними, які можуть впливати на їх пенсійні права, з порядком реєстрації в системі СМС-інформування Пенсійного фонду України.

Одним із важливих джерел інформації про пенсійне забезпечення громадян є відомче видання Пенсійного фонду України «Пенсійний кур’єр».

Наприкінці зустрічі всім присутнім були надані буклети з пенсійної тематики.

background Layer 1