Пропустити навігацію

У відділенні стаціонарного догляду постійного або тимчасового проживання Комунальної установи Територіального центру надання соціальних послуг Петриківської районної ради проведено виїзний прийом громадян

IMG e0ca99c8b18f01c02692cae796c3501d V 224x300 - У відділенні стаціонарного догляду постійного або тимчасового проживання Комунальної установи Територіального центру надання соціальних послуг Петриківської районної ради проведено виїзний прийом громадян04 вересня поточного року у відділенні стаціонарного догляду постійного або тимчасового проживання Комунальної установи Територіального центру надання соціальних послуг Петриківської районної ради, яке знаходиться в смт. Курилівка, проведено виїзний прийом громадян начальником Петриківського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Ольгою Бондаренко.

З різними питаннями зверталися працівники та мешканці відділення: переведення на пенсію по втраті годувальника, порядок проведення перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам, призначення пенсії по інвалідності.

IMG e9f856b712e76817faf400d86c1a0d62 V 300x224 - У відділенні стаціонарного догляду постійного або тимчасового проживання Комунальної установи Територіального центру надання соціальних послуг Петриківської районної ради проведено виїзний прийом громадянХвилюючою і приємною була співбесіда з пенсіонеркою Кудіною Ганною Йосипівною. Так склалася її доля, що залишилася вона одинокою і більше 10 років проживає у відділенні. Невеликий відсоток пенсії, який залишається після сплати за своє утримання в відділенні, вона накопичувала та передавала бійцям АТО. В подяку за її внесок, бійці відвідали Ганну Йосипівну та подарували прапор України з особистими підписами. Більше двох років зберігала прапор в своїй кімнаті, а зараз передала в шкільний музей.

Бажаючі на реєстрацію користувачів електронних послуг на Вебпорталі Пенсійного фонду України подали 4 заяви.

background Layer 1