Пропустити навігацію

Виїзний прийом засобами мобільного офісу Центру надання адміністративних послуг “Віза”

foto viza 2 300x225 - Виїзний прийом засобами мобільного офісу Центру надання адміністративних послуг “Віза”07 листопада 2019 року спеціалістами Тернівського відділу обслуговування громадян у м. Кривий Ріг (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області сумісно з представниками органів самоврядування проведено зустріч з мешканцями Тернівського району засобами мобільного офісу Центру надання адміністративних послуг “Віза”.

До мобільного офісу завітало 54 мешканця району, 9 з яких отримали консультацію від спеціаліста Пенсійного фонду. Загалом пенсіонерів турбували питання виплати пенсії, видачі довідок про доходи для оформлення субсидії. Всіх присутніх було проінформовано про вдосконалення та осучаснення сервісів Фонду, в тому числі про нову послугу “Е- пенсія” та мобільний додаток, про переваги коритсування вебпорталом Пенсійного фондуУкраїни.

Задля поліпшення роз’яснювальної роботи, підвищення якості обслуговування громадян, усім присутнім надавались брошури з тематичними матеріалами.

background Layer 1