Пропустити навігацію

На виїзному прийомі в Любимівській об’єднаній територіальній громаді розповідали про популярні сервіси Пенсійного фонду України

web 02 10 2 225x300 - На виїзному прийомі в Любимівській об'єднаній територіальній громаді розповідали про популярні сервіси Пенсійного фонду України13 листопада 2019 року начальником Дніпровського приміського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Вірою Підодвірною проведений виїзний прийом в с. Любимівка (Дніпровський район).

Разом з відповідями на особисті запитання громадян Віра Сергіївна звернтала їхню увагу на можливість отримання послуг через електронний сервіс вебпортал Пенсійного фонду України, не звертаючись до органів Пенсійного фонду особисто. Розповідала про послугу СМС-інформування та переваги використання електронного пенсійного посвідчення. Пропонувала присутнім скористатися даними сервісами.

Усі присутні отримали вичерпні відповіді. Загалом, з різних питань звернулося 9 громадян. Присутні висловили слова вдячності за проведений виїзний прийом.

Довідково: відстань від сервісного центру до с. Любимівка складає 26 км.

background Layer 1