Пропустити навігацію

Перерахунок пенсій з грудня 2019 року та електронні сервіси Пенсійного фонду України – питання, що рощглядались на сході громадян у Тернівській районній у місті Кривий Ріг ради

IMG e71a32bdf972fe3c9a16 169x300 - Перерахунок пенсій з грудня 2019 року та електронні сервіси Пенсійного фонду України - питання, що рощглядались на сході громадян у Тернівській районній у місті Кривий Ріг радиСпеціалістами Тернівського відділу обслуговування громадян у м. Кривий Ріг (сервісний центр) взято участь у сході громадян спільно з представниками виконкому Тернівської районної у місті ради з мешканцями району в приміщені Палацу культури “Тернівський”.

Учасників заходу поінформовано про:

  • перерахунок пенсій з 1 грудня 2019 року;
  • виплату органами Пенсійного фонду України коштів для розрахунків за комунальні послуги безпосередньо одержувачам субсидії у готівковій формі.

Надавались роз’яснення щодо нової послуги Пенсійного фонду, СМС-інформування, використання електронних послуг Пенсійного фонду України та отримання електронного пенсійного посвідчення.

Задля поліпшення роз’яснювальної роботи, підвищення якості обслуговування громадян усім присутнім було роздано листівки з тематичними матеріалами.

background Layer 1