Пропустити навігацію

Мешканцям Саксаганського району м.Кривого Рогу розповіли про нові онлайн сервіси Пенсійного фонду України

IMG 1661 300x225 - Мешканцям Саксаганського району м.Кривого Рогу розповіли про нові онлайн сервіси Пенсійного фонду УкраїниСпеціалістом Саксаганського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Оленою Щербенок у рамках “Єдиного дня інформування” проведена зустріч з населенням у КЗ ПК “Саксагань”. Питання, що розглядались на заході,: зміни в пенсійному законодавстві, запровадження нового сервісу “Е-пенсія — в один дотик”.

IMG 1667 146x300 - Мешканцям Саксаганського району м.Кривого Рогу розповіли про нові онлайн сервіси Пенсійного фонду УкраїниПрисутнім (32 особи) пояснений дистанційний варіант подачі документів через Вебпортал Пенсійного фонду України, підготовчі дії перед подачею документів для призначення (перерахунку) пенсії, та можливість вибору зручного способу подання документів.

До присутніх доведені зміни в пенсійному законодавстві щодо призначення та перерахунку пенсій, перелік електронних послуг Пенсійного фонду України, в т.ч. обслуговування через Вебпортал і інформаційні СМС-повідомлення, переваги легального працевлаштування.

background Layer 1