Пропустити навігацію

Взято участь у виїзному прийомі громадян в Комісарівській сільській раді

20191126 100620 169x300 - Взято участь у виїзному прийомі громадян  в Комісарівській сільській радіЗаступник начальника П’ятихатського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Елла Пономарь 26.11.2019 провела виїзний прийом у селі Комісарівка.

Під час заходу місцевим жителям фахівець надала консультації з питань пенсійного забезпечення, порядку звернення за призначенням чи перерахунком пенсії, а також щодо особливостей функціонування нового електронного сервісу Пенсійного фонду України признач пенсію в «один дотик».

Фахівець проінформувала відвідувачів, що цей сервіс є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі («Е-пенсія»). Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання пенсійних послуг, не виходячи з дому.

Додатково:

На обліку в П’ятихатському відділі обслуговування громадян (сервісний центр) перебуває 10 тис. 600 пенсіонерів. Населення села Комісаровка складає 967 чоловік, у тому числі 178 пенсіонера.

background Layer 1