Пропустити навігацію

У Новомосковському відділі обслуговування громадян пройшла емоційно та інформаційно насичена зустріч зі студентами юридичного відділення Новомосковського коледжу економіки та права ім..Литвиненка

28 11 1 25 300x225 - У Новомосковському відділі обслуговування громадян пройшла емоційно та інформаційно насичена зустріч зі студентами юридичного відділення Новомосковського коледжу економіки та права ім..Литвиненка28 листопада 2019 року в Новомосковському відділі обслуговування громадян пройшла емоційно та інформаційно насичена зустріч зі студентами юридичного відділення Новомосковського коледжу економіки та права ім..Литвиненка. Студенти зібрались в актовому залі сервісного центру і з зацікавленістю слухали начальника відділу обслуговування громадян Антоныну Косову, яка розповіла про часи створення та розвитку Пенсійного фонду.

Не менший інтерес і зацікавленість були проявлені до розповіді начальника відділу з питань виплати пенсій №14 Зої Ткаченко, яка розповіла про про те як розширились функції Пенсійного фонду з моменту його створення і які прогресивні нововведення відповідно до часу сьогодні.

Після обзорної лекції заступник начальника Новомосковського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Тетяна Мельник провела екскурсію по відділах сервісного центру, ознайомила студентів з безпосередніми обов’язками спеціалістів відділу обслуговування громадян.

Начальник відділу інформаційних систем та електронних реєстрів №9 Клочко Л.Ю. ознайомила студентів з роботою відділу та необхідністю участі у впровадженні накопичувальної системи пенсійного страхування.

background Layer 1