Пропустити навігацію

«Пенсійники Криворіжжя- проти корупції» – у м. Кривому Розі стартував антикорупційний флешмоб

foto 1 300x225 - «Пенсійники  Криворіжжя- проти корупції» - у м. Кривому Розі стартував антикорупційний флешмоб09 грудня 2019 року в Покровському відділі обслуговування громадян у м. Кривий Ріг (сервісний центр) стартував антикорупційний флешмоб під гаслом:«Пенсійники Криворіжжя – проти корупції». Участь у заході взяли працівники сервісного центру.

В органах Пенсійного фонду Криворіжжя робота з питань запобігання корупції націлена на убезпечення працівників від порушень норм антикорупційного законодавства і для цього обираються доступні методи для його роз’яснення – тож складні речі подаються простими словами. 

Відтак, методична та роз’яснювальна робота з питань мінімізації корупційних проявів займає основне місце. Дієвим методом є проведення різного роду заходів із залученням громадськості: опитування, анкетування, а також проведення флешмобів, які несуть серйозний енергетичний посил та формують громадську думку.

Проведена Акція спрямована на формування неприйняття корупції та зменшення кількості людей, лояльних до цього негативного явища.

background Layer 1