Пропустити навігацію

Начальник Томаківського відділу обслуговування громадян (cервісний центр) провела зустріч з населенням району

zystrich z naselen 02 21 225x300 - Начальник Томаківського відділу обслуговування громадян (cервісний центр) провела зустріч з населенням районуНачальник Томаківського відділу обслуговування громадян (cервісний центр) провела зустріч з населенням Томаківського району, на якій були присутні 5 осіб.

Людмила Хрипко ознайомила присутніх з основними змінами у пенсійному законодавстві, розповіла про пенсійну систему, про легалізацію трудових відносин, указала на пряму залежність пенсії від розміру отриманої заробітної плати та тривалості страхового стажу.

Начальник сервісного центру розповіла про запровадження онлайн-сервісу для громадян — інформування осіб шляхом відправлення СМС-повідомлення та про способи реєстрації та використання сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України для доступу застрахованих осіб до інформації про сплату ЄСВ за застрахованих осіб, про стан заборгованості зі сплати ЄСВ фізичних осіб-підприємців та зарахування страхового стажу.

В СМС- повідомленні для працівників вказується інформація про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір страхового стажу.

background Layer 1