Пропустити навігацію

Проведено флешмоб з питання легалізації зайнятості населення та заробітної плати, негативні наслідки не дотримання чинного законодавства про працю

IMG 001 3 225x300 - Проведено флешмоб з питання легалізації зайнятості населення та заробітної плати, негативні наслідки не дотримання чинного законодавства про працюПрацівниками відділу забезпечення наповнення бюджету №3 проведений флешмоб на тему “НІ” зарплаті “в конверті”, увагу перехожих привертали до питання легалізованого працевлаштування. Місцем проведення було вибрано поруч з торгівельними об’єктами та зупинками міського транспорту, а саме поруч ТРК “Сонячна галерея”. Проблеми, що висвітлювалися, неофіційне працевлаштування, виплати заробітної плати «в конвертах», що примушує замислитись про своє майбутнє. Офіційне оформлення працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту найманих працівників, кадрової стабільності та налагодженої роботи усіх учасників трудового процесу.

Повідомлено про можливість здійснення постійного контролю за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян, за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. За його допомогою зручно і оперативно можливо взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до Фонду області. При цьому вебпортал надає електронні послуги кожній особі індивідуально із додержанням вимог до захисту персональних даних.

Перехожим надавались буклети “Легалізоване працевлаштування” та буклети “Реєстрація на Вебпорталі Пенсійного фонду України”.

Спеціалістами відділу постійно проводиться робота щодо захисту прав застрахованих осіб та проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна робота щодо легалізації трудових відносин.

background Layer 1