Пропустити навігацію

Начальник Вільногірського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела зустріч з працівниками КП “Вільногірський міський центр первичної медико-санітарної допомоги”

Vilnogirsk gruden 300x199 - Начальник Вільногірського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) провела зустріч з працівниками КП “Вільногірський міський центр первичної медико-санітарної допомоги”Начальник Вільногірського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Олена Сторожко 11 грудня 2019 року провела зустріч з працівниками КП “Вільногірський міський центр первичної медико-санітарної допомоги”.

Під час зустрічі розяснила про зміни та новації в пенсійному законодавстві, норми та порядок призначення та перерахунків пенсій, популяризацію роботи вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та СМС-інформування. Фахівець відповіла на питання щодо перерахунків пенсій з 01 грудня поточного року. На завершення зустрічі роздала буклети з питань пенсійного забезпечення, 8 осіб зареєструвались в системі СМС-інформування.

background Layer 1