Пропустити навігацію

У приміщенні Ради ветеранів міста Новомосковськ відбулось засідання «Круглого столу»

10 12 1 25 225x300 - У приміщенні Ради ветеранів міста Новомосковськ відбулось засідання «Круглого столу»У приміщенні Ради ветеранів міста Новомосковськ відбулось засідання «Круглого столу», на якому були присутні пенсіонери силових структур, представники Новомосковського відділу обслуговування громадян та управління праці та соціального захисту населення м.Новомосковська.

Головний спеціаліст Новомосковського відділу обслуговування громадян Наталя Кухтіна взяла участь в обговорюванні питання порядку денного щодо виплати перерахунків пенсій відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 21 лютого 2018 року №103 « Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб», надала вичерпне роз’яснення присутнім. Проінформувала про виконання судових рішень, порядок оформлення електронних пенсійних посвідчень, реєстрації та користування електронними сервісами Пенсійного фонду України.

Представники управління праці та соціального захисту населення м.Новомосковська довели до відома пенсіонерів силових структур механізм надання пільг та монетизації пільг з 01.01.2020 року зазначеній категорії пенсіонерів.

background Layer 1