Пропустити навігацію

Проведено заняття в “Школі майбутнього пенсіонера” для працівників управління водного господарства Софіївського району

20191211 140232 300x225 - Проведено заняття в "Школі майбутнього пенсіонера" для працівників управління водного господарства Софіївського району11 грудня 2019 року в управлінні водного господарства Софіївського району головним спеціалістом Софіївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) проведено навчання у “Школі майбутнього пенсіонера”.

Головний спеціаліст Софіївського відділу обслуговування громадян Людмила Головко розповіла присутнім про діючу пенсійну систему, про порядок подання та оформлення документів для призначення пенсії, зупинилася на питаннях зарахування страхового стажу та легалізації заробітної плати, послуги які надаються через вебпортал Пенсійного фонду України, послугу інформування шляхом відправлення СМС-повідомлень. Повідомила присутніх, що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях „Пенсійний кур’єр” та „Вісник Пенсійного фонду”. Відповіла на питання, що стосуються зарахування страхового стажу, мінімального страхового стажу для виходу на пенсію.

На завершення заходу головний спеціаліст Софіївського відділу обслуговування громадян Людмила Головко роздала інформаційні буклети: „Реєстрація на вебпорталі Пенсійного фонду України”, “Електронні послуги: СМС-інформування”, “Пенсія за віком” та “Електронні послуги: надання довідок з QR-кодом”.

background Layer 1