Пропустити навігацію

Проведена зустріч в трудовому колективі Центру підготовки і перепідготовки виробничих кадрів № 1

IMG 5f77ba28a29a95d26966 300x225 - Проведена зустріч в трудовому колективі Центру підготовки і перепідготовки виробничих кадрів № 1Відбулася зустріч фахівців Металургійного відділу обслуговування громадян (сервісний центр) з працівниками Центру підготовки і перепідготовки виробничих кадрів № 1.

Головний спеціаліст відділу Ольховська Ірина розповіла працівникам установи надала роз’яснення щодо умов призначення пенсії за віком, порядку обчислення стажу та заробітної плати для призначення пенсії, порядку подання та оформлення необхідних документів для призначення пенсії. Фахівець детально розповіла про порядок реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та переваги електронних послуг, які надаються за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України та особливу увагу приділила сервісу призначення пенсії в “один дотик” в електронній формі, що реалізується Пенсійним фондом України та ознайомила слухачів з порядком подання заяви та необхідних документів для призначення пенсії в “один дотик”.

Надано відповіді на запитання працівників про порядок розрахунку розміру пенсії, страхового стажу, заробітної плати для обчислення пенсії тощо.

Працівників закладу зацікавило питання отримання послуг через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1