Пропустити навігацію

На питання мешканців смт. Таромське відповідала головний спеціаліст Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр)

Novokodatskyj gruden 300x270 - На питання мешканців смт. Таромське відповідала головний спеціаліст Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр)Відбувся виїзний прийом головного спеціаліста Новокодацького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Любові Тімінської в управлінні майном колишнього смт. Таромське ДМР в Новокодацькому районі у м. Дніпрі.

На виїзний прийом звернулось 5 громадян з різних питань: про порядок розрахунку розміру пенсії в зв’язку з підвищенням пенсій з 01.12.2019 року, умови переходу з пенсії за віком на пенсію в разі втрати годувальника, отримання пенсії через банківські установи. На всі поставлені запитання були надані грунтовні роз’яснення згідно чинного законодавства. На завершення прийому фахівець Фонду області розповіла про можливість отримання послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України, використання СМСінформування від Пенсійного фонду для отримання інформації про сплату работодавцем єдиного соціального внеску та розмір зарахованого страхового стажу.

background Layer 1