Пропустити навігацію

Працівниками Софіївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) здійснений прийом громадян на віддаленому робочому місці у Девладівській об’єднаній територіальній громаді

IMG a854b4b38962dcd59955 - Працівниками Софіївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) здійснений прийом громадян на віддаленому робочому місці у Девладівській об’єднаній територіальній громаді17 грудня 2019 року працівниками Софіївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) здійснений прийом громадян на віддаленому робочому місці у Девладівській об’єднаній територіальній громаді.

Надані консультації щодо законодавства про загальнообовязкове державне пенсійне страхування та про пенсійне забезпечення. Начальник Софіївського відділу обслуговування громадян Валентина Дроворуб розповіла присутнім про перерахунок пенсії з 01.12.2019, зупинилася на питаннях зарахування страхового стажу та легалізації заробітної плати, послугах, які надаються через вебпортал Пенсійного фонду України, сервісі “СМС-повідомлення”. Повідомила присутніх, що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях „Пенсійний кур’єр” та „Вісник Пенсійного фонду”. Відповіла на питання, що стосуються зарахування страхового стажу, мінімального страхового стажу для виходу на пенсію.

На завершення начальник Софіївського відділу обслуговування громадян Валентина Дроворуб роздала інформаційні буклети: „Реєстрація на вебпорталі Пенсійного фонду України”, “Електронні послуги: СМС-інформування”, “Пенсія за віком” та “Електронні послуги:надання довідок з QR-кодом”.

background Layer 1