Пропустити навігацію

Петропавлівським відділом обслуговування громадян проведено зустріч з населенням у приміщенні Петропавлівської селищної ради

IMG 20191219 155827 - Петропавлівським відділом обслуговування громадян проведено зустріч з населенням у приміщенні Петропавлівської селищної радиГоловний спеціаліст Петропавлівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Валерія Вишня провела зустріч з населенням у Петропавлівській селищній раді.

Фахівець розповіла присутнім про переваги отримання пенсійних виплат у банківських установах. Повідомила про інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень та спосіб підключення до послуги, надала інформацію про реєстрацію на вебпорталі Пенсійного фонду України. Разом з тим відвідувачів було повідомлено про новий крок у роботі управління Пенсійного фонду України, а саме, можливість для користувачів вебпорталу надавати заяву та документи для призначення пенсій в електронному вигляді через особистий кабінет в «один дотик».

Головним спеціалістом відділу роздані буклети про спосіб підключення до системи СМС-інформування та реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

background Layer 1