Пропустити навігацію

Проведена зустріч з пенсіонерами в Територіальному центрі соціального обслуговування в м.Нікополі

Nikopol 225x300 - Проведена зустріч з пенсіонерами в Територіальному центрі соціального обслуговування в м.НікополіВідбулася зустріч фахівців Нікопольського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) з пенсіонерами, які обслуговуються в Комунальній установі “Територіальний центр соціального обслуговування”.

Спеціаліст відділу Ірина Біла роз’яснила присутнім порядок проведеного з 01.12.2019 року масового перерахунку пенсій у зв’язку зі зростанням соціальних стандартів та з 01.01.2020 року у зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати в Україні. Надала консультації щодо доцільності переходу з пенсії за віком на пенсію по інвалідності з урахуванням додаткового стажу.

Фахівець розповіла пенсіонерам про механізм встановлення доплати за особливі заслуги перед Україною, порядок перерахунку пенсій вдовам у зв’язку із втратою годувальника та можливість отримання інформації з питань пенсійного забезпечення за телефоном “гарячої лінії”. Зазначила, що з усіма пенсійними новинами можна ознайомитись на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Наприкінці зустрічі присутнім надані буклети з пенсійної тематики.

background Layer 1