Пропустити навігацію

Проведено черговий виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці у Троїцькому старостинському окрузі

IMG 20200109 094531 300x225 - Проведено черговий виїзний прийом громадян    на віддаленому робочому  місці  у Троїцькому старостинському окрузі09 січня 2019 року головний спеціаліст Петропавлівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Валерія Вишня провела виїзний прийом громадян у Троїцькому старостинському окрузі за допомогою ноутбука з програмою ІКІСПФУ: системи ППВП, системи звернення та вебпорталу Пенсійного фонду України.

Під час виїзного прийому за роз’ясненнями звернулося 6 осіб, яким надано наступні послуги: роз’яснення з питань підвищення пенсії по стажу, реєстрація на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Спеціаліст кожному відвідувачу розповіла про переваги отримання пенсійних виплат у банківських установах. Повідомила про інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень та спосіб підключення до послуги, надала роз’яснення про можливість обчислення стажу та пенсії за допомогою пенсійного калькулятора і змогу подавати документи на призначення та перерахунок пенсії в електронному вигляді через особистий кабінет в «один дотик».

На завершення присутні отримали інформаційні буклети: «Про перерахунки пенсій 2019-2020 року», «Реєстрація на вебпорталі Пенсійного фонду України» та інші.

background Layer 1