Пропустити навігацію

Про вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду розповідали в Чумаківській ОТГ

web 02 10 3 225x300 - Про вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду розповідали в Чумаківській ОТГВідбувся черговий особистий прийом фахівця фонду на віддаленому робочому місці у Чумаківській ОТГ (с. Чумаки, Дніпровський район). Головний спеціаліст Дніпровського приміського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Ганна Джердж здійснювала прийом громадян з використанням електронного ключа eToken.

Під час проведення прийому Ганна Анатоліївна розповіла про всі переваги вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Увагу осіб було акцентовано на можливості самостійно здійснювати постійний контроль за персональними даними, записатися на прийом та дистанційно отримувати послуги, у тому числі довідки з QR-кодом.

Також, фахівець Фонду області детально зупинилась на інформації про те, що Пенсійним фондом запроваджено нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Даний сервіс є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі «Е-пенсія».

Довідково: До складу Чумаківської ОТГ входять: с. Чумаки, с.Маївка, с. Зоря, с. Виноградне . Відстань від сервісного центру складає 22 км.

background Layer 1