Пропустити навігацію

Відбувся виїзний прийом громадян в Новов’язівській  сільській раді

44 20200122 1 300x225 - Відбувся виїзний прийом громадян  в Новов’язівській  сільській радіЗавідувач Юр’ївського сектору обслуговування громадян Галина Шевенкова провела виїзний прийом громадян в Новов’язівській  сільській раді. Жителі мали змогу отримати пенсійні послуги за місцем проживання.

Мешканці села цікавились питаннями щодо підвищення пенсій з 1 січня 2020 року. Під час заходу фахівець надала консультації щодо пенсійного забезпечення,права на призначення пенсії за віком на загальних підставах, необхідного страхового стажу та порядку обчислення пенсії.

Галина Шевенкова запропонувала усім активно долучатись до сучасних та зручних дистанційних форм обслуговування, ознайомила присутніх з сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду, які дають можливість вирішувати різноманітні питання безпосередньо у себе вдома та у зручний час, лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача. Бажаючих зареєструвала на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Фахівець Фонду області звернула увагу на новий сервіс вебпорталу Пенсійного фонду України – призначення пенсії в “один дотик”.

background Layer 1