Пропустити навігацію

Здійснений прийом громадян на віддаленому робочому місці у в Варварівській  об’єднаній територіальній громаді

44 STS VRM Varvarivka 300x156 - Здійснений прийом громадян на віддаленому робочому місці у в Варварівській  об’єднаній територіальній громадіЗавідувач Юр’ївського сектору обслуговування громадян Галина Шевенкова провела прийом громадян на віддаленому робочому місці у Варварівській  об’єднаній територіальній громаді.

Під час заходу посадовець надала консультації щодо перерахунку пенсій з 01.01.2020 року 65-річним громадянам, пенсійного забезпечення, права на призначення пенсії за віком на загальних підставах, необхідного страхового стажу та порядку обчислення пенсії.

Мешканці громади ознайомилися з дистанційними формами обслуговування громадян, насамперед сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, які дають можливість вирішувати різноманітні питання безпосередньо у себе вдома та у зручний час, лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача. Бажаючих зареєстровала на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Фахівець Фонду області звернула увагу на новий сервіс вебпорталу Пенсійного фонду України – призначення пенсії в “один дотик”.

background Layer 1