Пропустити навігацію

Фахівець Жовтоводського сервісного центру зустрілася з трудовим колективом Комунального підприємства “Жовтоводськтепломережа”

IMG 19022020 V 300x225 - Фахівець Жовтоводського сервісного центру зустрілася з трудовим колективом Комунального підприємства “Жовтоводськтепломережа”Заступник начальника Жовтоводського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Наталієя Мартинко провела зустріч з трудовим колективом Комунального підприємства “Жовтоводськтепломережа”.

Фахівець ознайомила присутніх з умовами призначення пенсії за віком, по інвалідності, в разі втрати годувальника. Розповіла про умови призначення та перерахунку пенсії, про перелік необхідних документів для оформлення пенсії та про вік виходу на пенсію. Звернула увагу щодо можливості громадян доступу до їх особистих персональних даних через вебпортал Пенсійного фонду України та сервісу СМС-інформування.

Присутніх запрошено до користування електронними сервісами Пенсійного фонду України (електронне пенсійне посвідчення, смс-інформування, вебпортал електронних послуг, призначення Е-пенсії в “один дотик”).

Після завершення заходу присутні мали можливість отримати індивідуальні консультації та здійснили реєстрацію на отримання СМС-інформування.

background Layer 1