Пропустити навігацію

Прийом у сервісних центрах управління обслуговування громадян на період карантину обмежено

Vazhlyvo 300x225 - Прийом у сервісних центрах управління обслуговування громадян на період карантину обмежено          На виконання Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», Постанови Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», наказу Пенсійного фонду України від 12.03.2020 № 28 «Про заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19» та з метою запобігання  розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19 прийом у сервісних центрах управління обслуговування громадян на період карантину обмежено. 

          У зв’язку з вищевикладеним у сервісних центрах проводиться прийом лише документів для виплати допомоги на поховання.

 

При вході до приміщень сервісних центрів розміщені бокси для документів.

 

          З дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

          Водночас повідомляємо, що для вирішення інших питань ви можете скористатись онлайн сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України (без особистого звернення до сервісного центру). Крім того, з будь-яких питань ви можете отримати додаткові роз’яснення за номерами «гарячих» телефонних ліній.

 

ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ПОВНОЦІННОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН  БУДЕ ПОВІДОМЛЕНО ДОДАТКОВО.

background Layer 1