Пропустити навігацію

Інформація про стан виконання Заходів щодо усунення (мінімізації) корупційних ризиків в діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області за I півріччя 2020 року

        Протягом I півріччя 2020 року робота Головного управління спрямовувалась на неухильне дотримання державними службовцями вимог антикорупційного законодавства.

          Забезпечено дотримання вимог антикорупційного законодавства в частині норм фінансового контролю, перевірено 1862 декларації суб’єктів декларування, а саме: після звільнення – 107, щорічні – 1688, кандидатів на посаду-36, перед звільненням -31.

      За результатами перевірки дотримання вимог антикорупційного законодавства в частині норм фінансового контролю, встановлений 1 факт неподання декларації, тип декларації після звільнення про що направлено повідомлення до НАЗК.

    Надано 106 роз’яснень, рекомендацій та практичної допомоги в заповненні декларацій працівникам Головного управління. Проведена сектором роз’яснювальна робота щодо змін антикорупційного законодавства в частині фінансового контролю в 21 структурному підрозділі Головного управління, проведено 1 тренінг з посадовцями щодо антикорупційного законодавства, в тренінгах взяли участь 48 державних службовця які успішно пройшли тести.

          Проведено 6 семінарів, на яких в тому числі розглядались питання антикорупційного законодавства серед державних службовців.

     Сектором прийнято участь у проведенні експертизи нормативно-правових актів, організаційно-розпорядчих 2027 документів, що видаються Головним управлінням.

background Layer 1