Пропустити навігацію

Проведено “круглий стіл” із соціальними партнерами

     Начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 фінансово-економічного управління Олена Скориченко взяла участь у “круглому столі” з соціальними партнерами щодо спільної різносторонньої протидії порушенням роботодавцями трудових прав найманих працівників та забезпечення недопущення суб’єктами господарювання заборгованості з платежів до бюджетів усіх рівнів. Захід проходив у виконавчому комітеті Інгулецької районної у місті ради. На засіданні були присутні представники Криворізького південного управління Головного управління ДФС України в Дніпропетровській області, інспекції з питань праці та зайнятості, Криворізького міськрайонного центру зайнятості, Державної виконавчої служби України.

     Основні фактори, які впливають на наповнення бюджету та своєчасну виплату пенсій, – офіційна зайнятість населення, чисельність працюючих та рівень заробітної плати. Наголошено на недопущенні заборгованості зі сплати єдиного соціального та страхових внесків, посиленні контролю за правильністю заповнення звітів з метою недопущення помилок в облікових картках застрахованих осіб, що можуть спричинити відсутність страхового стажу та позбавити можливості отримання соціальних пільг.

     Присутнім надано для розповсюдження в трудових колективах буклети «Легалізоване працевлаштування» та буклети «Вебсервіс Пенсійного фонду України».

IMG07 1 3 1024x768 - Проведено "круглий стіл" із соціальними партнерами

background Layer 1