Пропустити навігацію

Офіційне працевлаштування – запорука пенсії у майбутньому

      Провідні спеціалісти Марганецького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Лариса Сафонова та Юлія Ляшенко провели зустріч з населенням.

      Розповіли про офіційне працевлаштування як гарантію соціальних прав працівників. До слухачів доведено, що розмір та спосіб виплати заробітної плати має безпосередній вплив на соціальне та пенсійне забезпечення. Неоформлений працівник позбавляється права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, допомогу по безробіттю, гарантії на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві, втрачає трудовий стаж і право на соціальний захист при досягненні пенсійного віку.

      Пенсійники наголосили на можливостях, які надає вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Саме зараз, коли в країні оголошено карантин, скористатися послугами нових сервісів дуже зручно. Присутнім надані буклети та покрокові роз’яснення як замовити довідку самостійно, подати документи на перерахунок та призначення пенсії не залишаючи домівки.

IMG 9e11aec7c87ec8867dbb 768x1024 - Офіційне працевлаштування - запорука пенсії у майбутньому IMG d357bb0214297f31b40e 768x1024 - Офіційне працевлаштування - запорука пенсії у майбутньому
background Layer 1