Пропустити навігацію

Продовжується робота на віддаленних робочих місцях

     02 вересня 2020 року головний спеціаліст Покровського відділу обслуговування громадян у м. Кривий Ріг (сервісний центр) Олена Копань провела виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці у Центрі надання адміністративних послуг “Віза” з використанням електронного ключа eToken. На прийом до спеціаліста звернулось 3 особи з питань призначення пенсії та реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Спеціаліст Фонду області розповіла про новий сервіс від Пенсійного фонду України “Автопризначення пенсії за віком”:

     Сервісом з автоматичного призначення пенсій може скористатися кожен, хто ще не отримує пенсійні виплати, але бажає подати документи для призначення пенсії дистанційно – повідомила Олена.

     Роз’яснила як авторизуватись на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою КЕПу, заповнити анкету-заяву, завантажити до неї сканкопії документів, які є обов’язковими, підписати анкету та надіслати її на розгляд до сервісного центру. Пенсія призначається при досягненні особою пенсійного віку з урахуванням усіх наявних у Фонді даних.

foto 1 - Продовжується робота на віддаленних робочих місцях

background Layer 1