Пропустити навігацію

 У Васильківському відділі обслуговування громадян (сервісний центр) проведено зустріч з юридичними та фізичними особами-підприємцями району

     У Васильківському відділі обслуговування громадян (сервісний центр) проведено зустріч з юридичними та фізичними особами-підприємцями Васильківського району.

      Зі вступним словом виступила заступник начальника Сніжанна Шульга, розповіла про зміни у пенсійному забезпеченні, проведені та заплановані на 2020 рік, поінформувала роботодавців про необхідність оформлення трудових відносин із працівниками, оскільки розмір штрафу за використання одного незадекларованного працівника може скласти 141 тис. грн. Тобто, замість сплати штрафу за 1 неоформленого працівника роботодавець може сплачувати єдиний соціальний внесок цілий рік за 11 працівників із розрахунку мінімальної заробітної плати або ж за 4 працівників із розрахунку середньої заробітної плати по Україні.

     Головний спеціаліст Анна Салабута наголосила, що найголовнішими факторами, які впливають на формування розміру пенсійної виплати, є величина зарплати, з якої сплачено внески, та тривалість набутого стажу.

     Працівники Васильківського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) закликають громадян – турбуватися про свої права та вимагати від роботодавців легального оформлення трудових відносин.

Vasylkivka veresen 1024x768 -  У Васильківському відділі обслуговування громадян (сервісний центр) проведено зустріч з юридичними та фізичними особами-підприємцями району
 
background Layer 1