Пропустити навігацію

Проведено Флешмоб: “Легалізація оплати праці у місті Кривий Ріг

     Протягом листопада 2020 року триває інформаційна кампанія з метою реалізації доручення Прем’єр-міністра України від 17.02.2020 №6698/0/1-20 по здійсненню заходів щодо детінізації зайнятості у сфері транспорту та кур’єрської діяльності. Так, працівниками відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління 10.11.2020 проведений флешмоб на тему “Легалізація оплати праці у місті Кривий Ріг” на якому залучено увагу працівників кур’єрської служби до питання легалізованого працевлаштування, проблеми неофіційного працевлаштування та виплати заробітної плати «в конвертах». Протягом трудової діяльності кожна людина повинна замислитись про своє майбутнє – офіційне оформлення працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту працівників.
   Спеціалістами надано консультації та повідомлено про можливість здійснення контролю за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України.
    Працівникам сфери транспорту та курєрської доставки надавались буклети з памятками щодо легалізованого працевлаштування та реєстрації на вебпорталі.

IMG 001 3 576x1024 - Проведено Флешмоб: "Легалізація оплати праці у місті Кривий Ріг IMG 002 3 576x1024 - Проведено Флешмоб: "Легалізація оплати праці у місті Кривий Ріг
background Layer 1