Пропустити навігацію

Для мешканців м. Кривого Рогу провели “День відкритих дверей” у відділі обслуговування громадян № 18 (сервісний центр)

     У відділі обслуговування громадян №18 (сервісний центр) 07 грудня 2020 року з метою ознайомлення майбутніх пенсіонерів із змінами в пенсійному законодавстві щодо призначення пенсій і порядком прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду проведено “День відкритих дверей” з дотриманням карантиних вимог.

    За час проведення зустрічі були порушені питання щодо можливості дострокового виходу на пенсію, вимог до страхового стажу на час виходу на пенсію, особливостям пенсійного забезпечення за відсутності необхідного страхового стажу тощо. Навчили, як скористатись електронним сервісом від Пенсійного фонду України – “Автопризначення пенсії за віком”.

   Наприкінці заходу громадянам було запропоновано зареєструватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або підключити функцію СМС-повідомлень, пояснено переваги доступних послуг і роздано брошури на пенсійну тематику.

20201207 114535 825x1024 - Для мешканців м. Кривого Рогу провели “День відкритих дверей” у відділі обслуговування громадян № 18 (сервісний центр)

background Layer 1