Пропустити навігацію

Начальник  Відділу  обслуговування громадян № 13 (сервісний центр) взяла участь у нараді-семінарі для голів ОСББ

      Начальник  Відділу  обслуговування громадян № 13 (сервісний центр) Яна  Бойченко взяла участь у нараді-семінарі для голів ОСББ, яка проводилась  Інгулецьким виконкомом районної у місті ради м.Кривого Рогу.             

       У порядок денний було включено актуальні питання: підвищення пенсій з 1 грудня 2020 року та використання онлайн-сервісів Пенсійного фонду України у зв’язку із обмежувальними заходами для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. Яна  Бойченко наголосила, що з 1 грудня 2020 року проведено перерахунок пенсій у зв’язку зі зміною розміру прожиткового мінімуму відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»: розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, збільшився з 1 712 грн. до 1 769 грн. Доповідачка повідомила про можливість за допомогою онлайн-сервісів Пенсійного фонду України, не виходячи з дому, надати заяву на призначення або перерахунок пенсії, переглянути свою пенсійну справу, отримати довідки  про розмір пенсії, Ок5, ОК7, додаток 9, розрахувати майбутню пенсію за допомогою послуги “Пенсійний калькулятор”, подати документи для призначення пенсії заздалегідь – “Автопенсія”.

     У заході взяли участь 20 голів ОСББ, а отже населення району матиме додаткове джерело достовірної інформації.

osbb 1 1024x768 - Начальник  Відділу  обслуговування громадян № 13 (сервісний центр) взяла участь у нараді-семінарі для голів ОСББ osbb 2 1024x768 - Начальник  Відділу  обслуговування громадян № 13 (сервісний центр) взяла участь у нараді-семінарі для голів ОСББ
background Layer 1