Пропустити навігацію

У Головному управлінні Фонду області провели засідання колегії

     У Головному управлінні Фонду області 18 грудня відбулось засідання колегії в режимі відеоконференції. На порядку денному було два питання: про підсумки проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорій “Б” і “В”, стан виконання Закону України “Про звернення громадян” та висвітлення питань, які розглядалися на засіданні правління Пенсійного фонду України.

   Начальник Головного управління Юрій Козак окреслив пріоритетні завдання на 2021 рік — виконання плану з власних надходжень, зменшення боргу з платежів, які адмініструє Пенсійний фонд, робота з легалізації заробітної плати, якісний та ефективний прийом й обслуговування громадян, створення умов для доступу громадян до сервісів дистанційного обслуговування, продовження стандартизації стилю сервісних центрів, дотримання термінів при призначенні (перерахунках) пенсій, якісний прийом документів, верифікація даних про одержувачів пенсій, своєчасне інформаційне наповнення підсистеми “Правова робота” та “Реєстр судових рішень”, тримання в актуальному стані інформації, яка міститься в Реєстрі застрахованих осіб.

    У своїй доповіді очільник Фонду області зазначив, що на наступний рік ставиться багато завдань, планом роботи Пенсійного фонду України визначено 5 пріоритетів:

  • забезпечення якісного обслуговування громадян, цифровізація послуг;

  • ефективне адміністрування, спрямоване на забезпечення виконання основних завдань;

  • відповідальне здійснення виплат;

  • автоматизація функціональних процесів та здійснення контрольних заходів;

  • реалізація антикорупційної державної політики.

     Начальник Головного управління відмітив, що 2020 рік став роком випробувань на міцність. Цю перевірку ми всі пройшли. Тож, за гарні результати роботи нагородами відзначені найкращі фахівці. Наприкінці Юрій Козак привітав колектив з прийдешніми святами — днем утворення Пенсійного фонду України, Днем Святого Миколаю, Новим Роком та Різдвом Христовим.

 

Kollazh - У Головному управлінні Фонду області провели засідання колегії

background Layer 1