Пропустити навігацію

Працюємо в умовах карантину

     Під час карантину заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово – економічного управління Медведєва В. П. та головний спеціаліст цього відділу взяли участь у скайп-конференції за допомогою програми ZOOM.

    Роботодавці, які приєдналися до підключення, проінформовані про важливість легалізації трудових відносин, сплати єдиного внеску та як скористатися послугами вебпорталу Пенсійного фонду України та отримати інформацію про страховий стаж. Надані розяснення щодо заповнення звіту ЄСВ, як уникнути помилок, особливості їх виправлення та пояснили наслідки невірного заповнення звітності.

     Наголошено, що спеціалістами фонду постійно проводиться аналіз даних що містяться у Держаному реєстрі застрахованих осіб та у разі виявлення недостовірних відомостей про застрахованих осіб Пенсійний фонд має право вимагати від платників єдиного внеску інформацію про ці відомості та усунення порушень.

     Звернули увагу на те, що ІНФОРМАЦІЯ з Державного реєстру використовується також для виявлення факту неоформлених працівників та порушення законодавства про працю.

     На прикінці семінару застрахованим особам була надана інформація, щодо отримання одноразової виплати відповідно до Закону України від 04.12.2020 № 1071-IX «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та субєктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запрваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 Спричиненої короновірусом SARS_CoV-2».

Foto 768x1024 - Працюємо в умовах карантину

background Layer 1