Пропустити навігацію

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області взято участь у засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

     24 грудня цього року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області взято участь у засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Захід пройшов у режимі ZOOM-конференції  за участі заступника начальника Головного управління Фонду області Олени Щирби.

     На засіданні Комісії розглянуто стан та перспективи погашення заборгованості з виплати заробітної плати, єдиного соціального внеску та заборгованості по платежах, які адмініструє Пенсійний фонд України. 

     Запрошено керівників підприємств: ДП “ВО Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова, ДП “Дніпропетровський облавтодор” ВАТ “ДАК “Автомобільні дороги України” та ПАТ “Дніпропетровський трубний завод”.

    Керівникам підприємств-боржників рекомендовано вжити заходів щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати, єдиного соціального внеску, по пільгових та наукових пенсіях.

Додатково:

     По області за станом на 01.12.2020 заборгованість зі сплати єдиного внеску за даними Головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області становить 1 226,1 млн грн.  Заборгованість по платежах,  які адмініструє Пенсійний фонд України, становить 815,1 млн грн.

     По запрошених підприємствах: заборгованість зі сплати єдиного внеску — 89,6 млн грн, по пільгових та наукових пенсіях — 130,3 млн грн.

DSC07800 1024x684 - Головним управлінням Пенсійного фонду України  в Дніпропетровській області взято участь у засіданні обласної комісії  з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати,  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат DSC07803 1 1024x767 - Головним управлінням Пенсійного фонду України  в Дніпропетровській області взято участь у засіданні обласної комісії  з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати,  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат
DSC07790 1024x684 - Головним управлінням Пенсійного фонду України  в Дніпропетровській області взято участь у засіданні обласної комісії  з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати,  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат  
background Layer 1