Пропустити навігацію

Проведено  зустріч в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості з безробітними віком понад 50 років

     Головним спеціалістом відділу обслуговування громадян №18 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Ушановою Світланою Михайлівною з метою ознайомлення майбутніх пенсіонерів з нещодавно запровадженою Пенсійним фондом України  послугою “Автоматичне призначення пенсії” 11.03.2021 року було проведено  зустріч в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості з безробітними віком понад 50 років (27 осіб).

     Роз’яснено суть новації: сервіс дає змогу уникнути особистого відвідування Пенсійного фонду, що в сучасних карантинних реаліях дуже актуально, надасть змогу позбутися таких атрибутів, як очікування в чергах, незручні години прийому й заздалегідь підготувати документи, необхідні для нарахування пенсії тощо. 

     Обговорено прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі», який передбачає поступову відмову від паперових трудових книжок, запровадження обліку трудової діяльності працівника в електронній формі.

     Наприкінці заходу присутнім на заході було запропоновано зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України або підключити функцію СМС-повідомлень, пояснено переваги доступних послуг; надано змістовні відповіді на поставлені питання; роздано інформаційні листівки на пенсійну тематику.

tsz1 u 1024x768 - Проведено  зустріч в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості з безробітними віком понад 50 років
 
tsz2 u 1024x768 - Проведено  зустріч в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості з безробітними віком понад 50 років
background Layer 1