Пропустити навігацію

Забезпечуємо соціальні права застрахованих осіб

     Спеціалістами відділу забезпечення наповнення бюджету №4 фінансово-економічного управління спільно з представниками відділів праці та соціально-трудових відносин УПСЗН виконкомів міста постійно проводяться інформаційні рейди-обстеження суб’єктів господарювання, на яких проводиться інформування найманих працівників, фізичних осіб-підприємців з питання легалізації найманої праці, роз’яснюються їх права та методи контролю роботодавців.

     Так, 16.02.2020 року в рамках постійно діючої районної робочої групи з питань функціонування об’єктів бізнесу взято участь у обстеженні суб’єктів господарювання розташованих по проспекту Гагаріна м. Кривого Рогу. Під час обстеження привернуто увагу суб’єктів господарювання та найманих працівників до проблем неофіційного працевлаштування, виплати заробітної плати «в конвертах». Фізичним особам-підприємцям наголошено про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. 

     Суб’єктам господарювання та найманим працівникам надавались буклети з пам’ятками щодо легалізованого працевлаштування та реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

IMG 01 4 1024x461 - Забезпечуємо соціальні права застрахованих осіб
IMN 02 4 1024x461 - Забезпечуємо соціальні права застрахованих осіб
background Layer 1