Пропустити навігацію

Виїзний прийом проведений у Терцентрі соціального обслуговування в м.Кам’янське

    Начальник відділу обслуговування громадян № 9 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Лілія Семянник провела виїзний прийом у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дніпровського району м. Кам’янське на відділеному робочому місці за адресою: вул. Освітня, 22.

    Відвідувачів цікавили питання щодо проведеної індексації пенсії з 01 березня 2021 року, щомісячної компенсаційної виплати особам, яким виповнилося 75 років та 80 років. Також ставились запитання щодо підвищення пенсій особам, які досягли віку 65 років, призначення державної соціальної допомоги на догляд одиноким особам, які досягли 80-річного віку та за висновком ЛКК потребують постійного стороннього догляду і одержують пенсію.

    Під час спілкування керівник сервісного центру поінформувала про подальше підвищення пенсійних виплат у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» з 1 липня та з 1 грудня 2021 року.

    Наприкінці зустрічі Лілія Семянник звернула увагу на те, що сервісний центр надає громадянам роз’яснення через «гарячу» телефонну лінію, що дозволяє оперативно отримати відповіді на проблемні питання, а також наголосила, що з актуальною інформацією про змінами у пенсійному законодавстві можна ознайомитися у газеті “Пенсійний кур’єр”.

 

IMG 3900 1024x768 - Виїзний прийом проведений у Терцентрі соціального обслуговування в м.Кам’янське
 

IMG 3912 768x1024 - Виїзний прийом проведений у Терцентрі соціального обслуговування в м.Кам’янське

 

IMG 3915 768x1024 - Виїзний прийом проведений у Терцентрі соціального обслуговування в м.Кам’янське

background Layer 1